به دنبال توسعه فعالیت های شهرداری تهران و در راستای برنامه های سلامت محور شهر ،شرکت شهر سالم شهرداری تهران اقدام به راه اندازی مرکز فوریت های پزشکی شهرداری تهران (1842) می کند.
به گزارش سما به نقل از روابط عمومی شرکت شهر سالم شهرداری تهران ، مدیرعامل این شرکت ، با اشاره به اینکه سامانه 1842 به زودی توسط معاون مالی و اداری شهرداری به بهره برداری می رسد، گفت : این مرکز که در حقیقت برای خدمات رسانی به کارمندان شهرداری تأسیس شده است ، وظیفه خدمات رسانی به شهروندان تهرانی را نیز در دستور کار خود دارد.
دکتر حسن علی غفاری افزود : اصل کاری که در این مرکز انجام می دهیم در اختیار گذاشتن تسهیلات فوریتی پزشکی به عموم کارمندانی است که مستقیم یا غیر مستقیم در خدمت شهرداری هستد. این خدمات گاهی به شکل انتقال بیمار از خانه به بیمارستان و گاهی با جابه جابی وی بین بیمارستان های مختلف انجام می گردد، اما این نقطه آخر فعالیت های اورژانس شرکت شهرسالم نیست ، خدماتی هم وجود دارد که دایره آن عموم شهروندان تهرانی را نیز در بر می گیرد.
وی با اشاره به اینکه 1842 پل ارتباطی بیماران با شرکت شهر سالم شهرداری تهران است خاطرنشان کرد : این طرح به صورت آزمایشی از حدود 6 ماه قبل آغاز شده است و اورژانس شرکت شهرسالم شهرداری در حدود یکصد میلیون تومان هزینه راه اندازی و تجهیز خط تلفنی 1842 کرده است تا بیماران بتوانند از خدمات شهرداری در این زمینه بهره بگیرند ، ما می کوشیم تا با راه اندازی این خط هرچه آسان تر به شهروندان خدمت رسانی کنیم .
مدیرعامل شرکت شهر سالم شهرداری تهران در ادامه گفت : در فاز نخست ، پرسنل شهرداری می توانند در تماس تلفنی با شماره تلفن 1842 از طریق تلفن ثابت و تلفن همراه از مشاوره های پزشکی پرستاری و خدمات اورژانسی شرکت شهر سالم بهره مند شوند. شهروندان دیگر نیز می توانند با این شماره تماس بگیرند و به طور رایگان از مشاوره های شبانه روزی پزشکی ما بهره ببرند ، در طول شبانه روز اپراتورها به صورت 24 ساعته در خدمت تماس گیرندگان هستند . هم چنین به صورت دائمی پزشک هم در محل حضور دارد که می تواند به تماس گیرندگان مشاوره ارایه کند.
وی افزود: مرکز دیسپچ سامانه 1842 در شرکت شهر سالم واقع است و با پایگاه های ثابت و سیار شرکت در سطح شهر ارتباط دارد و چه بسا به زودی، 1842 نیز به یک شماره ماندگار در اذهان شهروندان و پرسنل زحمتکش شهرداری تهران تبدیل شود.
غفاری با اشاره به اینکه مرکز فوریت های پزشکی شرکت شهر سالم به صورت مستمر در مراسم های مختلف ملی و مذهبی و در بوستان ها و مراکز وابسته به شهرداری به شهروندان تهرانی خدمات درمانی و بهداشتی ارائه می کند ، گفت : در حال حاضر ما 20 دستگاه آمبولانس داریم که 5 دستگاه از آمبولانس های ما نیز مجهز به ICU , CCU هستند. هر آمبولانس یک پزشک ، یک پرستار و یک راننده دارد که در برخی ماموریت ها بنا به ضرورت پزشک یا پرستار و یا هر دو اعزام می شوند.
وی تصریح کرد : در این آمبولانس ها ما سعی کردیم همه امکانات را برای بیمار فراهم کنیم ، می توانم ادعا کنم که امکانات ما دست کم 10 برابر آمبولانس های دیگر است، در این آمبولانس ها 132 قلم دارو در جعبه کمک های اولویه وجو دارد ، در حالی که آمبولانس های قدیمی اورژانس فقط 25 قلم دارو حمل می کنند.
مدیرعامل شرکت شهر سالم گفت : در حال حاضر این مجموعه 5 مرکز در سطح پایتخت دارد که شامل پایگاه 1100 در ستاد شرکت شهر سالم ، 1200 که در شهرداری مرکز مستقر است ، 1300 که پایگاه سیار است و حوالی برج میلاد و بوستان گفتگو قرار دارد، 1400 که مربوط به پارک آبی آزادگان مخصوص فصل تابستان است و البته 1500 که در فلکه دوم صادقیه مستقر است ، درحال حاضر ماهیانه حدود 150 تا 200 مورد ماموریت شامل مراسم استقراری و مرکزی به این مجموعه محول می شود.